Welkom op mijn nieuwe site

 

Ben ontzettend trots dat ik een eigen site heb. Hoop dat veel mensen mij kunnen vinden en dat er nieuwe suiker ontmoetingen, suiker gesprekken en suiker plannen ontstaan.

Binnenkort gaat de workshop Sweet talk van start. Deze is gemaakt i.s.m Mediq.
Sweet talk is bestemt voor jongeren met diabetes en hun ouders.

En ik ga brainstormen met een groep moeders met diabetes. Voor deze doelgroep wil ik al heel lang iets maken. Ik hou jullie op hoogte van de ontwikkelingen.

Lieve groet,

Izaira

14 reacties op “Welkom op mijn nieuwe site

 1. He Izaira, wat een prachtige nieuwe site! Heel veel succes en vooral plezier met Suikerwerken.

 2. Hallo Izaira,
  Ik dacht neem weer eens een kijkje op deze site en zie dat ie helemaal vernieuwd is! Wat leuk zeg!!:) Mooi en duidelijk hoor!
  Ik was al even benieuwd of Sweet talk al van start was gegaan;), maar lees hier dat de start eraan komt:)Leuk! Als je nog x hulp nodig hebt, laat maar weten hoor..!
  Veel plezier in ieder geval met de nieuwe site!!!:) nice!!
  Groetjes, Lianne!

 3. Mooie site. Al enig idee wanneer de Sweet talk van start gaat?
  Ben benieuwd!

 4. Hoi Izaira,

  Wat een mooie site! Ik hoop dat we er samen voor kunnen zorgen dat Candy nog vaak wordt gespeeld!

  Met vriendelijke groet,

  Binja Wakelkamp
  Diabetes Fonds

 5. Ik ben heel benieuwd waar je mee gaat komen over en voor moeders met diabetes! Je boek “suikerwerken” vond ik hilarisch en erg herkenbaar!
  Groetjes, Mariska
  mede-moeder-met-diabetes

 6. Ik ben onder de indruk van je site! gaaf om zo ook een kleine indruk te krijgen van wat je precies doet nu.
  Toevallig (?) werkt er in mijn praktijk in Den Haag een diabetes verpleegkundige, ik zal haar ook je site doorgeven, misschien leidt dat ook weer tot iets van samenwerking..
  Groetjes Noor

 7. Hi Izaira!
  Volgens mij ben je inmiddels van al een tijdje van start met Sweet Talk!
  Ben benieuwd hoe het gaat…!! Verloop het een beetje zoals je had gehoopt!? :)
  Groetjes, Lianne!

 8. Bedankt voor de mooie avond met sweet talk! Vond het heel leerzaam en herkenbaar, super!

 9. Hai Lindy,

  Dank voor je leuke reactie. Het was onze eerste na de zomer en ik vond het een hele fijne groep. Was een geslaagde avond!

  Groetjes Izaira

 10. Hoi Izaira,

  We hebben enige tijd geleden de workshop SweetTalk bij jullie gevolgd. Deze werd ons aangeboden door ZiekenhuisGroepTwente, Almelo. Mijn zoon Laurens is 16 jaar en heeft diabetes. Hij ging mee omdat ik dat prettig vond en we hebben beide een leuke avond gehad. Aanvankelijk waren we beide een beetje sceptisch over het interactieve gedeelte. Ik kreeg van mijn zoon dan ook de opdracht om niet teveel te zeggen en te doen. Maar uiteindelijk deden we beide gewoon mee aan het interactieve gedeelte. Het was een leerzame avond met heel veel herkenbare momenten zowel voor mij als voor Laurens. Het was een confronterende avond omdat je toch wel een spiegel voorgehouden krijgt over hoe we als ouders zijnde met de diabetes van je kind omgaat. Maar het was vooral een avond waarin Laurens en ik meer begrip kregen voor elkaars situatie. Hij begrijpt mijn bezorgdheid en ziet dat ik niet de enige ouder ben die dat heeft. En ik …ben ontzettend trots op hem omdat hij heel goed weet wat hij doet! Hij weet welk effect de diabetes op zijn lichaam heeft en hij probeert hier dan ook goed mee om te gaan. Bedankt voor deze avond.
  Groetjes Marianne Verweg

 11. Hoi Izaira,

  we willen je van harte feleciteren met het winnen van de Leonardprjis! Geweldig dat jij deze prijs gewonnen hebt, natuurlijk met de mensen om je heen die je helpen en steunen.
  We hebben gemerkt dat je voorstellingen veel doen met de mensen die komen. Je voorstellingen zijn heel herkenbaar voor ze.
  Ga zo door!

  Groetjes Wilma en Cindy.

 12. Hey Izaira

  Ik wilde je al een langere tijd een bericht sturen. Ik heb je enige tijd terug gezien bij een oude herhaling van een tv uitzending max.Ik zag dat je ook voorstellingen speelde maar ik heb nog niet kunnen ontdekken wanneer je speelt.Wel heb ik filmpjes van je gezien op youtube en vind je een ongelofelijke moedige en stoere vrouw. Je bent me gaan inspireren en daarom heb ik besloot je te schrijven,nadat ik al hele lange tijd sukkelde met mijn gezondheid ben vorig jaar gescreend door mijn huisarts, en is bij mij diabetes militus type 2 vastgesteld.
  Hele hoge suikerwaarden ( de hoogste ooit was iets van 18.3 !! ) Na een hele tijd geen arts gezien te hebben en ik het rampenmiddel Metformine kreeg ( waarvan ik echt VRESELIJK aan de diarree ging en bleef) dit jaar uiteindelijk overgestapt op het goed functionerende Glimepiride -begonnen bij 1mg, 2 mg, zit nu aan 4mg/dag- is mijn toch naar het diabeet-af hopelijk begonnen.

  In al die tijd ben ik echt goed ziek geweest. Angst- en paniekaanvallen gehad waarbij ik echt dacht: “Ik ga dood”. Misselijk, hartkloppingen etc. vast herkenbaar !
  Nadat ik toenertijd door het fijnstof nog steeds dagelijks misselijk en benauwd wakker werd, is voor mij de knop omgegaan, en heb ik de strijd op gegeven. Ik heb het geaccepteerd, dit hoor gewoon bij mij.
  Ik heb veel van je gezien op youtube zoals ik net al schreef en erg moedig hoe jij er mee omgaat, vind ik heel knap.

  Ook wilde ik even zeggen dat ik vind dat je naast je zo in zet voor deze rot aandoening, je ook heel knap vind hoe je omgaat als ex van..
  Ik kan me voorstellen dat het helemaal niet leuk is om een bekende ex partner te hebben, en kan me ook heel goed voorstellen dat het misschien erg lastig is om er dan alleen voor te staan met, en je diabetes en kinderen, omdat je ex zijn eigen dromen achter na gaat. Begrijpelijk maar vind het heel knap hoe jullie beiden daarin jullie geluk te weten te vinden, het lijkt me moeilijk om in jouw schoenen te moeten staan.
  Ik hoop dat je inmiddels een leuke nieuwe vriend heb waarvan je veel steun ontvangt.

  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>